Kendis Kids Open en Trainings-ochtenden

Doe jij ook mee met de trainingsochtenden van Vechtdal Tennis op dinsdag, woensdag en donderdag in de week van Kendis Kids Open?

We trainen elke dag van 9.00 tot 12.00 uur waarna we afsluiten met een heerlijke lunch bij De Match.

Extra trainen op techniek en tactiek die je de rest van de week tijdens Kendis Kids weer toe kunt passen. Natuurlijk zorgen we ervoor dat er voldoende drinkpauzes en voor gezelligheid.

Kosten voor de drie trainingsochtenden zijn €60,- inclusief drie keer lunch. Het toernooi begint om 13.00 uur en in de ochtenden staan er geen wedstrijden gepland dus je kunt het perfect combineren.

Ben jij in de buurt op vakantie en tennis je ergens anders in Nederland of wil jij samen met kinderen van jouw tennisvereniging meedoen? Dat kan allemaal.

Aanmelden kan per mail info@vechtdaltennis.nl of via toernooi.nl als jij je ook gelijk wilt aanmelden voor de Kendis Kids Open.

PS Ben jij gediplomeerde tennistrainer en wil jij met kinderen van jouw club meedoen aan Kendis Kids Open en de trainingsochtenden. Dan staan we zeer open voor een samenwerking! Bel even met Paul Meijerink 06-21914535 en dan gaan we dat regelen.