Scholen

Tennis is een fantastische sport en na voetbal de grootste (georganiseerde) sport in Nederland! Basisscholen bieden wij de mogelijkheid om ons in te zetten tijdens uw gymlessen. Wij werken met de KNLTB Tenniskids methode en zelfs de allerjongste kinderen kunnen met ons aan de slag. Op een spelende wijze krijgt de motorische ontwikkeling van uw leerlingen een boost. Wij kunnen de tennisgymlessen verzorgen in uw gymzaal.

Natuurlijk kunt u ons ook inzetten voor uw sport of spelmiddag of voor een activiteit tijdens een jubileum. Op het schoolplein kunnen we eenvoudig tennisveldjes creëren en voor alle leeftijden een mooi toernooitje opzetten.

Voor middelbare scholen is de gymzaal al snel te klein, maar op een parkeerplaats kunnen we al snel uit de voeten met een leuk evenement. Maar ook kunt u ervoor kiezen om leerlingen naar het tennispark te laten fietsen. Voor een tennis of padel training of clinic. Tennis en padel zijn beide sporten die je kunt beoefenen tot zeer hoge leeftijd en een prachtige basissport om de leerlingen mee te geven. U kunt ons inzetten tijdens reguliere gymlessen maar ook voor sportdagen en andere evenementen.

Wij maken u graag een aanbieding op maat.